Añadir a favoritos

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOL 4

El peix · El marisc · Els cefalòpodes
MARQUÉS, VICENT

IVA incluido

Descripción
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques,lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarquesd'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passati unes condicions clim àtiques semblants han propiciat l'existència d'una de lesmillors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacad es quedes de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals ones compilava i es preservava. Vicent Marq ués ha de...[Leer más]

Estado: Agotado

Disponibilidad
DetallesEDICIONS SIDILLA
2021
0
Formato: Cartone
ISBN: 9788412224085
Idioma: CATALÁN
Ilustrador: Mayol Mas, Montse
Materia: Gastronomía

TEMAS